Uw Makelaar in o.g.

Anuscka Wemmers uw makelaar in onroerend goed. Voor een persoonlijke begeleiding bij aan-/verkoop en taxaties van uw appartement of woning in groot Amsterdam.

Anuscka heeft sinds 2003 bij diverse grote makelaarskantoren in groot Amsterdam gewerkt waar zij een schat aan kennis heeft vergaard. Anuscka is beëdigd register makelaar en taxateur (RT). Een makelaar pur sang, recht door zee maar toch met een gevoel voor de klanten en de zaak. Prettig en helder communicerend weet zij partijen tot een overeenkomst te brengen.

In juli 2012 is zij haar eigen onderneming gestart in eerste instantie als zzp-er in samenwerking met een gerenommeerd kantoor in Amsterdam zuid. Deze gaf aan in april 2013 te stoppen met het kantoor in Amsterdam en toen heeft Anuscka de panden portefeuille overgenomen en is vanaf 1 juli 2013 geheel zelfstandig te werk gegaan.

Buiten de kantooruren en op zaterdag is het mogelijk een afspraak in te plannen. Dit geldt voor een bezichtiging als een vrijblijvend aviesgesprek. Vraag naar de mogelijkheden.

Indien er vragen zijn of wanneer er iets niet duidelijk is aarzel dan niet om contact op te nemen.

Kijk uit naar een prettige samenwerking.