Business & Golf

Netwerken & golf

Businessclub Golfbaan Waterland Amsterdam

Business en golf gaan goed samen. Iedere ondernemer is immers op zoek naar nieuwe zakelijke contacten. Alleen is netwerken niet voor iedereen weggelegd. En toch wilt u uw netwerk uitbreiden en meer business doen. Waardevolle relaties opdoen, geïntroduceerd worden en bestaande relaties onderhouden. En dat bij voorkeur op een ontspannen manier. Met business & golf combineert u dit allemaal. Binnen onze Businessclub.

Als lid van onze Businessclub geeft u zakendoen een extra dimensie. U kunt uw relaties uitnodigen voor een rondje golf en tegelijkertijd in een ontspannen omgeving samen nieuwe inspiratie opdoen. Als ondernemer weet u als geen ander hoe belangrijk netwerken is in een tijd van concurrentie en competitie. Scherp zijn en toch plezier houden in het ondernemen. Dat is waar het om draait binnen onze Businessclub. Hier kunt u op een sportieve en ongedwongen manier netwerken.

Businessclub Golfbaan Waterland Amsterdam is een sportieve, informele club van ondernemers die elkaar minimaal eens per maand ontmoeten in wedstrijdverband. Door de unieke ligging bent u in 15 minuten rijden vanaf het Rembrandtplein op onze golfbaan. En in nog geen 15 minuten vanaf ‘de Zuidas’, het zakendistrict van Amsterdam.

Ervaar hoe het is om met de andere leden van onze Businessclub zowel zakelijk als privé op uw gemak te voelen en waar u in een aangename ambiance business kan doen. Wij verwelkomen u dan ook graag bij onze Businessclub.

Heeft u interesse? Of vragen over de Businessclub? Neemt u dan geheel met ons op via 

Uw business onder de aandacht? Word business partner

Golfbaan Waterland Amsterdam trekt ieder jaar weer vele golfers. Zowel particuliere als zakelijke golfers. Een ideaal publiek om met uw bedrijf onder de aandacht te komen. Zowel in de baan als daar buiten. En online.

Golfbaan Waterland Amsterdam staat voor een hoog serviceniveau binnen een ontspannen, toegankelijke sfeer. Mensen voelen zich op hun gemak. Genieten van het buiten zijn. En staan open voor nieuwe inspiratie en contacten.

Een aantrekkelijke doelgroep waar wij een select aantal business partners graag aan koppelen. Op diverse manieren bieden wij business partners de gelegenheid om onder de aandacht te komen om zodoende meer exposure en naamsbekendheid te verkrijgen.

Denkt u aan bijvoorbeeld logo-pakketten waarbij uw logo op onze golfballen komt te staan, op borden van onze putting green, op de driving range, de holes. Ook zijn er speciale businesspakketten zoals ons clubsponsorpakket en ons zg. ‘business partner hoofdsponsorpakket’.

Golfbaan Waterland Amsterdam biedt bedrijven deze exposure-mogelijkheden met steeds de volgende uitgangspunten in gedachten:

  • langdurige samenwerking op basis van wederzijds vertrouwen
  • het beperkte aantal business partners waarborgt uw onderscheidend vermogen
  • samenwerking met professionele organisaties met een goede reputatie
  • maximale exposure bij pay-en-play-concept
  • onze business partner-pakketten garanderen u uniformiteit en een professionele uitstraling

Onze businessclubleden