Business & Golf

Netwerken & golf

Businessclub Golf Waterland

Wilt u op een ontspannen, leuke en gezellige manier uw netwerk uitbreiden dan is de Business Club Waterland de perfecte partner. Het kan alleen voor de ontspanning zijn, maar ook een zeer gezellige manier om uw netwerk uit te breiden.

Het is de plek voor start-ups, lokale bedrijven, maar ook scale-ups en internationale bedrijven. Wij zijn een unieke Businessclub om bij te netwerken.

Businessclub Golf Waterland organiseert meerdere ‘wedstrijden’ per jaar, met natuurlijk een hapje en een borrel erbij. Door de unieke ligging bent u in 15 minuten rijden vanaf het Rembrandtplein op onze golfbaan. En in nog geen 15 minuten vanaf de Zuidas.

Wij verwelkomen u graag op onze Businessclub. Heeft u interessen en / of vragen dan kunt u contact opnemen via .

Uw business onder de aandacht? Word business partner

Golf Waterland trekt ieder jaar weer vele golfers. Zowel particuliere als zakelijke golfers. Een ideaal publiek om met uw bedrijf onder de aandacht te komen. Zowel in de baan als daar buiten. En online.

Golf Waterland staat voor een hoog serviceniveau binnen een ontspannen, toegankelijke sfeer. Mensen voelen zich op hun gemak. Genieten van het buiten zijn. En staan open voor nieuwe inspiratie en contacten.

Een aantrekkelijke doelgroep waar wij een select aantal business partners graag aan koppelen. Op diverse manieren bieden wij business partners de gelegenheid om onder de aandacht te komen om zodoende meer exposure en naamsbekendheid te verkrijgen.

Denkt u aan bijvoorbeeld logo-pakketten waarbij uw logo op onze golfballen komt te staan, op borden van onze putting green, op de driving range, de holes. Ook zijn er speciale businesspakketten zoals ons clubsponsorpakket en ons zg. ‘business partner hoofdsponsorpakket’.

Golf Waterland biedt bedrijven deze exposure-mogelijkheden met steeds de volgende uitgangspunten in gedachten:

  • langdurige samenwerking op basis van wederzijds vertrouwen
  • het beperkte aantal business partners waarborgt uw onderscheidend vermogen
  • samenwerking met professionele organisaties met een goede reputatie
  • maximale exposure bij pay-en-play-concept
  • onze business partner-pakketten garanderen u uniformiteit en een professionele uitstraling

Onze businessclubleden