Business club Golf Waterland

gastvrij, ongedwongen en gezellig

Business Club Golf Waterland

Wilt u op een leuke en gezellige manier uw netwerk uitbreiden dan is de Business Club Golf Waterland de perfecte partner. Natuurlijk voor de ontspanning, maar ook een zeer gezellige manier om uw netwerk te onderhouden en uit te breiden.

Voor wie is de Business Club?

Start-ups, lokale bedrijven, scale-ups, internationale bedrijven en natuurlijk ook zzp’ers. Wij zijn een unieke Business Club in Amsterdam. 

Businessclub Golf Waterland organiseert meerdere ‘wedstrijden’ per jaar, met natuurlijk een hapje en een borrel erbij. Door de unieke ligging bent u in 15 minuten rijden vanaf het Rembrandtplein op onze golfbaan. En in nog geen 15 minuten vanaf de Zuidas.

Wij verwelkomen u graag op onze Businessclub. Heeft u interessen en / of vragen dan kunt u contact opnemen via .

Uw business onder de aandacht? Word business partner

Golf Waterland trekt ieder jaar weer vele golfers. Zowel particuliere als zakelijke golfers. Een ideaal publiek om met uw bedrijf onder de aandacht te komen. Zowel in de baan als daar buiten. En online.

Golf Waterland staat voor een hoog serviceniveau binnen een ontspannen, toegankelijke sfeer. Mensen voelen zich op hun gemak. Genieten van het buiten zijn. En staan open voor nieuwe inspiratie en contacten.

Een aantrekkelijke doelgroep waar wij een select aantal business partners graag aan koppelen. Op diverse manieren bieden wij business partners de gelegenheid om onder de aandacht te komen om zodoende meer exposure en naamsbekendheid te verkrijgen.

Denkt u aan bijvoorbeeld logo-pakketten waarbij uw logo op onze golfballen komt te staan, op borden van onze putting green, op de driving range, de holes. Ook zijn er speciale businesspakketten zoals ons clubsponsorpakket en ons zg. ‘business partner hoofdsponsorpakket’.

Waar staat de Business Club voor?

  • langdurige samenwerking
  • samenwerking met professionele organisaties
  • maximale exposure
  • netwerken en gezelligheid

Onze businessclubleden