GolfShop waterland

Golfshop

Shoppen voor een betere golfuitrusting? Of op zoek naar de beste golfschoenen? Met mooie wisselende collecties en scherpe aanbiedingen weten steeds meer golfers onze golfshop in Amsterdam te vinden. Bij Golfshop Waterland slagen zowel beginners als de ervaren golfers steeds weer opnieuw.

Wij zijn selectief in ons assortiment dus onze focus ligt op een mooie, nieuwe en relevante collectie waar kwaliteit, functionaliteit en design onze kernwaarde zijn.

Fittings

Clubfitting kan op elk niveau het verschil maken. Of het nou de eerste set is, of precies de juiste putter, driver, ijzers en wedges. Onze pro’s en winkel medewerkers helpen graag bij het uitkiezen en adviseren van de juiste producten. Wij zijn liefhebbers van golf en zullen daarom ook niet een bepaald merk ‘pushen’ omdat daar betere marges op zitten. Wij willen juist zorgen voor de beste service en best passende producten. 

BEstellen

Je kan ook altijd golf producten bij ons bestellen, dus laat het ons vooral weten! Hierin geven wij ook graag advies als je twijfelt tussen welk model of welk product het beste bij je past. 

Met goede service en veel kennis bieden wij producten aan voor de professionele golfer die in de meest technische kleding wil lopen maar ook veel nieuwe merken die tussen streetwear en golfwear in vallen. 

Onze winkel is dagelijks geopend van 8.30 tot 17.00.

Wij vinden het leuk om onze winkel toegankelijk te houden. Daarom proberen wij ook onze premium producten soms met een mooie korting aan te bieden. Het gehele jaar door hebben wij aanbiedingen lopen!

Onze collectie is een combinatie van technische golf wear die je op de Tour zou kunnen zien, en streetwear waarmee je na je rondje golf ook de stad in kan gaan zonder dat mensen zien dat je golfkleding aan hebt. 

Welke merken

Kleding

De meeste kleding die wij momenteel aanbieden is van: Nike, Footjoy, Lend Golf en Lacoste. 

Schoenen hebben wij van Footjoy en Nike.

Gear

Wij hebben een grote selectie van Ping, Titleist en Odyssey. Ook hebben wij veel verschillende shafts om te zorgen dat alles getest en gefit kan worden. 

Accessoires

Wij hebben natuurlijk alle accessoires die je nodig hebt om te kunnen golfen. Van de beste Titleist handschoenen, tot de nieuwste Greenup biodegradable tee’s gemaakt van ‘koffie afval’ die de baan geen schade toebrengen.