Iets Vieren

Welkom bij golf waterland

Iets vieren op onze prachtige lokatie? Er is altijd wel iets te vieren. En iedere keer wilt u weer iets nieuws. Een leuke locatie. Iets anders dan anders. Maar wel met goede catering en leuke gezellige sfeer. 

Of het nu een verjaardag is, een lunch, een uitgebreid diner of een gezellige high tea met vrienden of familie. Op Golfbaan Waterland Amsterdam hebben we alle feestjes en bijzondere gelegenheden al eens gevierd. En dat doen we met veel plezier. Ook voor u uiteraard.

Wij hebben een aparte zaal waar u ook presentaties kan geven of rustig met alleen uw genodigden kan dineren. 

Komt u dus gerust voor uw personeelsuitje, uw verjaardag of voor een reünie. Ons team laat geen gelegenheid voorbij gaan om uw feestje tot een succes te maken. Professioneel en op maat. Al dan niet gecombineerd met golfen. Onze golfbaan is de perfecte locatie, buiten aan de rand van Amsterdam in Amsterdam-Noord. Maar toch zo dichtbij, nog geen 20 minuten rijden van het Rembrandtplein, eenvoudig te bereiken via de IJ-tunnel.

Wilt u iets vieren en dit combineren met golfen? Voor beginners en ervaren golfers, we kunnen voor alle niveaus een clinic, toernooi of evenement op maat verzorgen. Inclusief catering in de baan. Komt u gezellig langs. En maak een afspraak met het team van Golf Waterland om vrijblijvend de mogelijkheden door te nemen.

Golf event clinic
Golf driving range in Amsterdam

EEN GOLFCLINIC?

Iets vieren? Vier het met golf.

Wilt u een golfevent organiseren? Voor ervaren of beginnende golfers? Of allebei? Een clinic kan een leuke activiteit zijn voor uw evenement.

Al onze clinics worden gegeven door PGA-professionals die de beginners bovendien de Par 3-baan in nemen, zodat zij al ervaren hoe het is om echt de baan in te gaan.

Een clinic is al mogelijk vanaf 4 personen en in diverse combinaties. Zowel voor bedrijven als voor particulieren zijn wij gewend dit te organiseren. Graag verzorgen wij uw golfdag precies zoals u het wenst.

Clinics

Heeft u een golfclinic in gedachten? Neemt u geheel vrijblijvend contact met team Golf Waterland.

Een BedrijfsevenEment?

Bij Golfbaan Waterland Amsterdam kunt u golfen, golfles nemen, lunchen, dineren en vergaderen. Daarvoor bieden wij uiteenlopende business-arrangementen die wij speciaal voor u samenstellen. Of geniet van het gemak én het voordeel van een kant-en-klaar-arrangement voor evenementen.

Golfen wordt steeds populairder in Nederland. En dat is niet voor niets. Het is een heerlijke bezigheid waarbij het sportieve en het sociale ideaal gecombineerd kan worden. Ook op zakelijk gebied. Netwerken wordt zo veel leuker! Loop je 18 holes, dan heb je al gauw ruim 4 uur de tijd om elkaar te leren kennen. 

Daarbij wordt onze golfbaan en horeca gezien als de ideale locatie voor bedrijfsuitjes. Denk aan heisessies, teambuildingsactiviteiten en aan een uitgebreid diner met zakelijke relaties na afloop van een presentatie. Onze golfbaan en de faciliteiten die wij bieden, lenen zich goed om uw zakelijke relaties te ontvangen.

Wij hebben een aparte zaal waar u ook presentaties kan geven of rustig met alleen uw genodigden kan dineren.

Golfbaan Waterland Amsterdam organiseert graag uw evenementen, toernooien en clinics voor u en uw relaties of personeelsleden. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons, dan bespreken we wat we voor u kunnen betekenen.

Bedrijfsuitje golfclinic clinic golf event

OF ALLEEN DE LOCATIE HUREN?

Bent u op zoek naar een geschikte locatie om een vergaderruimte te huren? Bij Golfbaan Waterland Amsterdam kunt u in een ontspannen sfeer uitstekend vergaderen en meetings organiseren. Wij ontvangen u graag met uw medewerkers of zakelijke relaties in een van onze ruimtes die u daarvoor kunt afhuren.

Neemt u gerust contact met ons op over het huren van een van onze ruimtes.