IETS VIEREN

Uw feestje, huwelijk of verjaardag?

Iets vieren? Iets vieren in Amsterdam? Er is altijd wel iets te vieren. En iedere keer wilt u weer iets nieuws. Een leuke locatie. Iets anders dan anders. Maar wel met goede catering en niet te duur…

Of het nu een huwelijk is, een ontbijt, een lunch, BBQ, een uitgebreid diner of een gezellige high tea met vrienden of familie. Op Golfbaan Waterland Amsterdam hebben we alle feestjes en bijzondere gelegenheden al eens gevierd. En dat doen we met veel plezier. Ook voor u uiteraard.

Komt u dus gerust voor uw personeelsuitje, uw verjaardag of voor een reünie. Ons team laat geen gelegenheid voorbij gaan om uw feestje tot een succes te maken. Professioneel en op maat. Al dan niet gecombineerd met golfen. Wat u wilt. Onze golfbaan is de perfecte locatie, buiten aan de rand van Amsterdam in Amsterdam-Noord. Maar toch zo dichtbij, nog geen 20 minuten rijden van het Rembrandtplein, eenvoudig te bereiken via de IJ-tunnel.

Wilt u iets vieren en dit combineren met golfen? Voor beginners en ervaren golfers, we kunnen voor alle niveaus een clinic, toernooi of evenement op maat verzorgen. Inclusief catering in de baan. Komt u gezellig langs. En maak een afspraak met Jeanny Oosterman om vrijblijvend de mogelijkheden door te nemen.

Iets vieren bij Golfbaan Waterland Amsterdam

EEN GOLFCLINIC?

Iets vieren? Vier het met golf.

Wilt u een golfevent organiseren? Voor ervaren of beginnende golfers? Of allebei? Een clinic kan een leuke activiteit zijn voor uw evenement.

Al onze clinics worden gegeven door PGA-professionals die de beginners bovendien de Par 3-baan in nemen, zodat zij al ervaren hoe het is om echt de baan in te gaan.

Een clinic is al mogelijk vanaf 6 personen en in diverse combinaties. Denkt u aan een uitgebreid ontbijt, een lunch, BBQ of een gezellige high tea? Het is allemaal mogelijk. Zowel voor bedrijven als voor particulieren zijn wij gewend dit te organiseren. Graag verzorgen wij uw golfdag precies zoals u het wenst. Professioneel en met plezier.

Onze clinics

Onderstaande clinics zijn de veel voorkomende clinics die wij op Golfbaan Waterland Amsterdam verzorgen. Echter, we staan open voor al uw ideeën. Dus wilt u liever iets anders dan deze golfclinics, dan is dat uiteraard geen probleem. Neemt u vooral contact met ons op.

Clinic standaard: Duur 2 uur

€ 35,-p.p. (putten, chippen, swingen en spelen van 1 hole op de Par 3 baan onder begeleiding van een pro)

Clinic Advanced: Duur 3 uur
€ 52,50 p.p. (putten, chippen, swingen en spelen van een aantal holes op de Par 3 baan onder begeleiding van een pro)

Clinic de Luxe: Duur 4 uur inclusief 1 uur pauze voor de lunch (=inclusief de prijs)
€ 65,-p.p. (putten, chippen, swingen en spelen van een aantal holes op de Par 3 baan onder begeleiding van een pro)

Clinic Golfbaan Waterland -Amsterdam: Duur 5 uur inclusief 1 uur pauze voor de lunch (=inclusief de prijs)
€ 75,-p.p. (putten, chippen, swingen en spelen van 9 holes op de Par 3 baan onder begeleiding van een pro)
De lunch bestaat uit schalen met heerlijke gesorteerde broodjes en onbeperkt koffie, thee melk en karnemelk.

Heeft u een andere golfclinic in gedachten? Neemt u geheel vrijblijvend contact op met Jeanny Oosterman en laat haar weten wat u wenst.

EEN BEDRIJFSEVENEMENT?

Bij Golfbaan Waterland Amsterdam kunt u golfen, golfles nemen, lunchen, dineren en vergaderen. Daarvoor bieden wij uiteenlopende business-arrangementen die wij speciaal voor u samenstellen. Of geniet van het gemak én het voordeel van een kant-en-klaar-arrangement voor evenementen.

Golfen wordt steeds populairder in Nederland. En dat is niet voor niets. Het is een heerlijke bezigheid waarbij het sportieve en het sociale ideaal gecombineerd kan worden. Ook op zakelijk gebied. Netwerken is wordt zo veel leuker. En interessanter. Loop je 18 holes, dan heb je al gauw ruim 4 uur de tijd om elkaar te leren kennen.

Daarbij wordt onze golfbaan als locatie steeds meer gezien als de ideale locatie voor bedrijfsuitjes. Al dan niet gecombineerd met golfen. Denk aan heisessies, teambuildingsactiviteiten en aan een uitgebreid diner met zakelijke relaties na afloop van een presentatie. Onze golfbaan en de faciliteiten die wij bieden, lenen zich goed om uw zakelijke relaties te ontvangen.

Golfbaan Waterland Amsterdam organiseert graag uw evenementen, toernooien en clinics voor u en uw relaties of personeelsleden. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons, dan bespreken we wat we voor u kunnen betekenen.

OF ALLEEN DE LOCATIE HUREN?

Bent u op zoek naar een geschikte locatie om een vergaderruimte te huren? Bij Golfbaan Waterland Amsterdam kunt u in een ontspannen sfeer uitstekend vergaderen en meetings organiseren. Wij ontvangen u graag met uw medewerkers of zakelijke relaties in een van onze ruimtes die u daarvoor kunt afhuren.

Neemt u gerust contact met ons op over het huren van een van onze ruimtes.