Mid Winter Cup 2023 Zondag 19 Februari

Met 18 deelnemers ging de midwintercup van februari  2023 van start. Ondanks de naam midwinter, leek het wel eerder lente. En we hebben genoten van deze mooie ‘winterse’ dag met 10-14 graden. Dat er ook nog eens weinig wind was bleek uiteindelijk ook in de scores. De dag winnaar met een respectabele 44 stablefort punten, en voor het eerst de 90 gebroken, Melanie! Proficiat! Met 36 punten volgde Peter en op een 3e plek met 35 punten Kevin.

De greens deden hun werk goed, hulde aan het greenkeepers team, er werden 6 birdies gescoord en een eagle! Bleek de eagle ook nog eens gevallen te zijn op hole 2 waar de tweary stond, Gerlof kon dus de prijs voor de tweary en een gouden vogeltje in ontvangst nemen. En dan nog als kleine extra bonus, dit is de eerste gouden vogel die gewonnen is. De overige 6 birdies zijn beloond met een zilveren vogeltje.

De vogeltjes die verdient worden zijn in te wisselen voor shoptegoed, 5 euro voor de zilveren en 15 voor een gouden vogel. Natuurlijk mogen ze ook in de prijzenkast blijven staan.

Hopelijk zien we het wedstrijdveld weer groeien voor de laatste ronde van de midwintercup!