Vacature golf waterland

Werken bij Golf Waterland: De Perfecte Plaats voor Jouw Carrière

Bij Golf Waterland geloven we dat werken in een omgeving waar passie en professionaliteit samenkomen, de sleutel is tot een succesvolle en plezierige carrière. Onze prachtige locatie in Amsterdam-Noord biedt niet alleen een uitdagende en gastvrije golfervaring voor onze gasten, maar ook een geweldige werkomgeving voor ons team. Hier zijn enkele redenen waarom het zo leuk is om bij Golf Waterland te werken:

Restaurant landwater
werken bij golf waterland

Een Inspirerende Werkomgeving en Hecht Team

Bij Golf Waterland werk je in een groene, serene omgeving die verfrissend en inspirerend is. Of je nu buiten op de golfbaan bent of binnen in ons clubhuis, de natuurlijke schoonheid en de rustige sfeer dragen bij aan een prettige werkervaring. Ons team is als een hechte familie. We ondersteunen elkaar, werken samen en vieren successen als een eenheid. Nieuwe medewerkers worden met open armen ontvangen en krijgen volop kansen om te groeien en zich te ontwikkelen binnen ons bedrijf.

Vacature Restaurant Manager (38 uur)

Restaurant Manager (38 uur) Golf Waterland is een groeiende en ondernemende golfbaan in Amsterdam. De baan heeft een 18 holes championship course, 9 holes par 3 baan, restaurant, driving range, golfschool en diverse andere oefenfaciliteiten. Het team bestaat uit jonge mensen die wat voor elkaar over hebben. Het horecateam staat zeven dagen per week voor

Lees verder »

Veelzijdige Werkervaring en Professionele Ontwikkeling

Geen dag is hetzelfde bij Golf Waterland. Van het organiseren van bedrijfsevenementen en golfclinics tot het verzorgen van catering en het onderhouden van de golfbaan, er is altijd iets nieuws te beleven. Deze veelzijdigheid maakt het werk niet alleen interessant maar ook uitdagend en leerzaam. Wij investeren in de professionele groei van onze medewerkers. Door middel van trainingen, workshops en on-the-job learning zorgen we ervoor dat je altijd nieuwe vaardigheden kunt ontwikkelen en je carrière kunt bevorderen. Onze ervaren professionals staan klaar om hun kennis en ervaring met jou te delen.

Klanttevredenheid en Bereikbaarheid

Bij Golf Waterland streven we ernaar om elke gast een onvergetelijke ervaring te bieden. Als medewerker speel je een cruciale rol in het vervullen van deze missie. De glimlach van een tevreden klant en de waardering voor jouw inzet geven een enorme voldoening. Onze locatie in Amsterdam-Noord is gemakkelijk bereikbaar en biedt voldoende parkeergelegenheid. Of je nu met de auto, fiets of het openbaar vervoer komt, je zult merken dat de reis naar je werkplek eenvoudig en stressvrij is.

Evenementen, Activiteiten en Work-Life Balance

Naast het dagelijkse werk organiseren we regelmatig teambuildingactiviteiten, personeelsuitjes en evenementen om de teamgeest te versterken en voor ontspanning te zorgen. Dit zorgt voor een leuke en ontspannen werkomgeving waar iedereen zich gewaardeerd voelt. Wij begrijpen het belang van een gezonde balans tussen werk en privéleven. Daarom bieden we flexibele werktijden en zorgen we ervoor dat je voldoende tijd hebt voor jezelf en je gezin.

Kortom, werken bij Golf Waterland is niet alleen een baan, maar een kans om deel uit te maken van een gepassioneerde gemeenschap, omringd door de schoonheid van de natuur en de energie van een hecht team. Kom bij ons werken en ontdek hoe leuk en vervullend een carrière bij Golf Waterland kan zijn!