De Maandbeker van Golfend Amsterdam

Het is weer tijd om je clubs te poetsen, je swings te perfectioneren en je vaardigheden op de proef te stellen, want onze Maandbeker staat voor de deur! Dit is jouw kans om te schitteren op de baan en jezelf te meten met medeleden in een spannende competitie.

Per wedstrijd is er na afloop een prijsuitreiking en worden de birdies beloond. Er is ook een overal klassement. Je kunt dus per ronde inschrijven maar wil je kans maken op het klassement dan moet je 3 van de 6 wedstrijden mee doen.

Datum: Zondag 19 mei
Starttijd: 9:30-11:20
Locatie: Golf Waterland

We bieden twee opwindende categorieën aan, zodat elke speler zijn of haar voorkeur kan volgen:

Strokeplay Categorie (Handicap < 19):
In de Strokeplay categorie draait alles om nauwkeurigheid en consistentie. Met “elke slag telt” moet je de baan beheersen en jezelf uitdagen om het beste uit elke hole te halen. Sta klaar om je score te verlagen en jezelf te bewijzen als een meester van de fairways. Om deel te nemen aan deze categorie, is een handicap van minder dan 19 vereist.
Wij spelen om een bruto (zonder handicap verrekening) en een netto (met handicap verrekening) uitslag.

Stableford Categorie (Handicap >17):
Voor degenen die liever een meer ontspannen benadering van de wedstrijd hebben, bieden we de Stableford categorie aan. Hier draait het niet alleen om het aantal slagen, maar ook om strategie en slim spel. Verover de baan, scoor punten en geniet van elke uitdaging die zich voordoet. Om deel te nemen aan deze categorie, is een handicap vanaf 17 vereist.

Of je nu een doorgewinterde golfer bent of net begint, de Maandbeker is een geweldige kans om je liefde voor de sport te delen, nieuwe vrienden te maken en jezelf te verbeteren.

Schrijf je vandaag nog in via Golf Genius en zorg ervoor dat je aanwezig bent op de dag van de wedstrijd. Vergeet niet om jezelf te voorzien van al het benodigde materiaal en een goede dosis enthousiasme!

Laten we samen een onvergetelijke dag van golf en kameraadschap creëren tijdens onze Maandbeker. We kijken ernaar uit je op de green te zien!

N.B. Heb je een handicap tussen 17.0 en 18.9 dan kun je kiezen of je mee wilt doen met de strokeplay of stableford wedstrijd. Hiervoor moet je je inschrijven voor de “maandbeker stableford  hcp >17” of de “maandbeker strokeplay  hcp <19” wedstrijd.

 

Voor niet leden is dit de link om je in te schrijven voor de Golf Waterland Maandbeker:

https://golfwaterland.golfgenius.com/ggid/rj3te8/customerdirectory/10575402715230249510

 

Met sportieve groet,

Team Golf Waterland