IETS ETEN OF DRINKEN

Iets eten na afloop van uw rondje golf? Of alleen een drankje drinken? Kom heerlijk genieten op ons ruime terras of in ons gezellige clubhuis. Voor een heerlijk gekoeld drankje. En, als u wat meer tijd heeft, blijft u dan zeker een hapje eten. U hebt keuze uit diverse dagverse gerechten van onze chef-kok Gerritjan (hier op de foto).

Wilt u voor uw rondje beginnen met een ontbijt of heerlijk tussentijds lunchen? Ook dat is geen probleem. Laat ons weten wat uw wensen zijn.

Dus… leun achterover, geniet van het uitzicht op de 9e en de 18e en laat u in de watten leggen door ons horecateam. Niet alleen leden en vrije golfers genieten ervan. Ook niet-golfers weten ons inmiddels goed te vinden. Om iets te eten maar ook om iets te vieren.

MENUKAART 2019

Voordelig culinair golfarrangement

Weet u vooraf al dat u na afloop van uw rondje nog iets wilt eten? En wilt u verzekerd zijn van een tafeltje? Kiest u dan voor ons vaste culinair golfarrangement. U kiest hiermee voor een wel heel voordelige heerlijke dag en avond. Want voor slechts €69,50 op doordeweekse dagen in voor €79,50 in de weekenden kunt u genieten van koffie/thee met een lekkernij, een 18 holes rondje golf en een 3-gangenmenu van onze chef. U reserveert dit arrangement direct bij uw starttijd. Vergeet dus niet het ons vooraf even door te bellen of te mailen. Dan rekent de chef-kok op uw komst.

Liever iets anders? Een ontbijt, lunch, BBQ of een gezellige high tea voor een groep genodigden op maat? Dat kan ook. Leuk van u te horen wat uw wensen zijn.

Onze Chef-kok Gerritjan! Bij Golfbaan Waterland Amsterdam