Leren Golfen en GVB halen

GVB halen

Wil jij je GVB halen zodat jij kunt leren golfen? Dat kan op Golf Waterland. In Samenwerking met de Golf Academy bieden wij de mogelijkheid om je GVB te halen. 

Dit kan zelfstandig in prive lessen, maar ook in groepjes van 2 t/m 12 personen. je kunt dus eenvoudig met jouw vrieden, collega’s of familie leren golfen en je GVB halen.  Is jouw groep groter? Geen probleem.

Je kunt je al aanmelden vanaf €200,- per persoon.

  • 1 persoon € 600,-
  • 2 personen € 350,- p.p.
  • 3 personen € 250,- p.p.
  • 4+ personen € 200,- p.p.

De GVB cursus wordt opgedeeld in 11 lessen die ingepland worden in samenspraak met jou en jouw groep. Het komt dus altijd goed uit!

Het programma

Tijdens onze GVB-cursus van 11 lessen, onder begeleiding van gediplomeerde golfprofessionals, leer je de basisvaardigheden van het golfen. Deze vaardigheden zijn essentieel voor het behalen van je GVB (clubhandicap 54).

Een theoriecursus is uiteraard ook onderdeel van het programma. Om de regels goed voor te bereiden, kun je de NGF-website gebruiken waar je de regels thuis kunt leren. Hier kun je de belangrijkste regels bestuderen en proefexamens oefenen.

De GVB-cursus wordt afgesloten met een theorie-examen, en je ontvangt een korting op vervolglessen die je direct na de cursus kunt volgen. Na de cursus hoef je alleen nog je eerste 9 holes (qualifying) te lopen. Na het inleveren van je eerste scorekaart krijg je je handicap toegewezen, berekend op basis van het resultaat van je eerste scorekaart.

Daarnaast kun je ook deelnemen aan de Golfstart Par 3-wedstrijden. Lees hier verder

Aanmelden voor een GVB cursus voor jouw groep

Laat je gegevens achter en wij nemen spoedig contact me je op!