Bedrijfsuitje golfclinic

GolfClinic @ Golf Waterland

Welkom bij Golf Waterland, dé bestemming voor zowel beginnende enthousiastelingen als ervaren golfers die op zoek zijn naar een uitdagende en gastvrije golfervaring in de bruisende omgeving van Amsterdam! 

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje dat je team zal inspireren en verbinden? Overweeg dan een bedrijfsuitje met golfclinic op Golf Waterland in Amsterdam. Onze ervaring in het organiseren van bedrijfsevenementen en onze prachtige locatie maken dit de perfecte keuze voor een onvergetelijke dag vol teambuilding en plezier.

Stap binnen in onze wereld van golf en ontdek een scala aan faciliteiten die zijn ontworpen om je spel te verbeteren en je golfervaring te verrijken. Van onze uitgebreide Driving Range en oefenfaciliteiten tot onze sfeervolle 9-holes Par 3 baan en de prachtige 18-holes Championship Course – bij Golf Waterland vind je alles wat je nodig hebt om jouw passie voor golf te omarmen en te laten groeien. 

Golfclinic: Een sportieve en Leuke Ervaring

Tijdens onze golfclinics krijgen deelnemers de kans om de basisprincipes van het golfspel te leren onder begeleiding van ervaren golfprofessionals. Van het aanleren van de juiste grip en houding tot het oefenen van slagtechnieken(Golfswing) en putting, onze clinics bieden een sportieve en vermakelijke ervaring voor zowel beginners als gevorderden. Door samen te leren en te spelen, bevordert een golfclinic niet alleen de golfvaardigheden van je team, maar ook de teamgeest en samenwerking.

Maatwerk voor Jouw Bedrijf

Bij Golf Waterland begrijpen we dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden we maatwerkopties voor jouw bedrijfsuitje. Of je nu op zoek bent naar een informele golfclinic gevolgd door een gezellige borrel of een volledig georganiseerd toernooi met competitieve elementen, wij kunnen een programma samenstellen dat perfect aansluit bij de behoeften en doelen van jouw team.

Ontspanning en Netwerken in een Prachtige Omgeving

Bij Golf Waterland begrijpen we dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden we maatwerkopties voor jouw bedrijfsuitje. Of je nu op zoek bent naar een informele golfclinic gevolgd door een gezellige borrel of een volledig georganiseerd toernooi met competitieve elementen, wij kunnen een programma samenstellen dat perfect aansluit bij de behoeften en doelen van jouw team.

Plan Jouw Bedrijfsuitje Golfclinic bij Golf Waterland

Klaar om een onvergetelijk bedrijfsuitje te organiseren? Neem contact op met Golf Waterland Amsterdam door het onderstaande formulier in te vullen.en laat ons team van professionals een op maat gemaakt programma voor jouw bedrijf samenstellen. Ontdek de voordelen van een bedrijfsuitje met golfclinics en geef je team een ervaring om nooit te vergeten!

Aanmelden voor een bedrijfsuitje golfen

Vul hieronder de gegevens in voor jouw bedrijfsuite. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met je op om de mogelijkheden door te nemen. Indien je meerdere data in gedachte hebt, vul deze dan in bij de opmerkingen.

Bedrijfsuitje golfclinic clinic golf event

Hoe ziet jouw programma eruit?

Wat dacht je van een Ontvangst om 1200 uur met een lekkere lunch. Daarna ga je beginnen aan een clinic van 2 uur, waarna je ook 9 holes gaat spelen op onze par 3 baan. Jouw andere collega’s kunnen al golfen? Die kunnen de clinic overslaan en alvast een ronde spelen op de par 3 baan op 9 of 18 holes gaan spelen op de “grote” baan.

Zodra iedereen klaar is verzamelen jullie weer in het clubhuis voor een zeer fraaie borrel met hapjes en drankjes waar je kunt kiezen uit cocktails, verschillende tapbieren en speciaalbieren onze overheerlijke wijnkaart of kunt kiezen uit ons brede assortiment frisdrank. Waarna je de avond afsluit met een heerlijk Shared dining arrangement of een fantastisch BBQ buffet?

Ben jij klaar voor een fantastisch programma dat wij helemaal afstemmen met jouw wensen?