Goed nieuws! Recent zijn wij over gestapt op een geheel nieuw reserveringssysteem: Chronogolf. Dit is een erg gebruiksvriendelijk en overzichtelijk systeem.

Voor alle huidige leden hebben wij een Chronogolf accountaan gemaakt hiervoor hebben onze leden een mail gekregen van Chronogolf waarmee u uw account kunt activeren. Dat kunt u in een paar simpele stappen doen.

Klik op activeer je account en volg de instructies op. Hierbij wordt u ook gevraagd een wachtwoord aan te maken. U ontvangt vervolgens een bevestiging van de activatie. U kunt nu inloggen op Chronogolf. Heeft u deze mail niet gekregen? Neem even contact met ons op.

Chronogolf heeft een website én een app voor op je telefoon. Op de website kun je alles zien: je geboekte starttijden, je speelrecht en andere services en diensten die je bij Golfbaan Waterland afneemt. Op de app kun je alleen starttijden boeken en je reserveringen bekijken en beheren.

Bezoek je Golfbaan Waterland Amsterdam als greenfeespeler?
Ook dan kan je via Chronogolf makkelijk en snel een account aanmaken waarmee je een starttijd kan boeken.

Misschien is het even wennen aan de nieuwe manier van reserveren. Maar we beloven je dat het snel went. Wij kijken uit naar je eerste boeking!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *