Hanos

Meer dan een internationale horeca groothandel. U vindt bij ons niet alleen al uw horecabenodigdheden, maar ook al uw culinaire inspiratie en kennis onder één dak. Een plek waar ambacht en gastronomie samenkomen. In 1975 opende de allereerste HANOS groothandel zijn deuren: HANOS Apeldoorn. Met de opening van HANOS Amsterdam in 1995 werden wij ook voor de horeca in het westen van het land een belangrijke partner. Momenteel is Amsterdam een van de grootste groothandels met een vloeroppervlakte van 22.000 m2.

Connectie met Golf

Medewerkers van HANOS Amsterdam lopen graag een ronde golf. Doorgewinterd speler of startend golfer, golf is voor iedereen een leuke en gezonde uitdaging.

Even lekker buiten zijn en een frisse neus halen kan al snel leiden tot nieuwe inzichten en inspiratie. Gecombineerd met een overleg in deze ontspannen setting zal dit ongetwijfeld voor nieuwe ideeën zorgen

Waarom golf waterland?

HANOS Amsterdam kiest voor Golf Waterland om de prachtige baan waar we naast een uitdagende ronde golf lopen, kunnen genieten van een versnapering in het restaurant. De connectie met de horeca van Golf Waterland staat voor ons hoog in het vaandel. Als trotse leverancier van Golf Waterland nemen wij onze relaties graag mee voor een inspirerende ronde in de natuur, waarna we altijd met open armen worden ontvangen in het restaurant.