WIJ ZIJN JARIG! DIT JAAR 25 JAAR!

FEESTELIJK JASJE

Wij zijn jarig. Dus dat belooft een feestelijk seizoen te worden. Dit jaar bestaat Golfbaan Waterland Amsterdam precies 25 jaar. En dat moet gevierd! Maar… hoe doe je dat..?

Door je er allereerst goed voor te kleden vonden wij. Dus hebben we ons in een nieuw jasje gestoken. Een nieuw logo, een nieuwe huisstijl en deze nieuwe website. Passend bij u onze golfers, bij ons en de golfbaan: informeel en met karakter.

‘t Voelt goed vinden wij. En u? Laat het ons weten. Of, misschien nog beter, laat het direct ook andere golfers weten via een review op leading courses. 

Het nieuwe logo van Golfbaan Waterland Amsterdam
Golfbaan Waterland Amsterdam is jarig! Tijd voor traktaties!

WIJ JARIG? U OOK JARIG!

En, wie jarig is, trakteert. Ook dat belooft wat. Want wij gaan dit jaar vanzelfsprekend nog meer trakteren. U. Maar ook uw vrienden, familie en bekenden. We gaan u namelijk ook trakteren op cadeautjes die u kunt weggeven. Omdat weggeven soms zoveel leuker is.

Hoe dat in zijn werk gaat?

Let op stickers zoals die hier staat afgebeeld. Als u ineens zo’n sticker op uw scorekaart aantreft, dan weet u hoe laat het is. Dan is het tijd voor een traktatie! Dus leest u goed wat de traktatie is, want die wisselen vaak.

Op deze pagina vindt u dan alle voorwaarden en andere weetjes over die traktatie.

Veel plezier! Wij hebben er zin in.